Mijn coaching, hoe gaat dat ?

Je komt niet zomaar op deze site terecht, wellicht heeft iemand je nieuwsgierig gemaakt of heb je mijn visitekaartje gezien of misschien was je aan het Googelen. Maakt allemaal niet uit, het gaat er om dat je iets zoekt voor jezelf of voor een ander, om er beter van te worden.

Als je niet lekker in je lijf zit, is dat altijd een teken van disbalans. Jouw systeem zal altijd zoeken naar de balans tussen ziel, lichaam en geest. Via coaching en aanraken van die disbalans, zoeken we samen naar de verbindingen die jouw leven weer aangenaam kunnen maken. Verkenning, herkenning en erkenning middels diepe inzichten, maken de weg vrij naar een manier van ontspannen waar het lichaam al zo lang op heeft gewacht…een nieuw lichaamsbewustzijn.

Hier geef ik beknopt aan welke mogelijkheden ik bied, vaak een combinatie, en wat je er aan hebt.

  1. Cranio-balans Ik ondersteun je in het balanceren van je zenuwstelsel met je bindweefsel, hormoonsysteem, chakra’s , energetisch en emotioneel lichaam. Je ligt hierbij op je rug op tafel en je ervaart vooral een heerlijke ontspanning. Aanraken vindt vooral plaats aan de schedel , de wervelkolom en het bekken. Ook is regressie, teruggaan in de tijd, mogelijk, wanneer blijkt dat een oud probleem aangeraakt wil worden. Hoe meer je overtollige shit loslaat, des te beter de balans.
  2. Structurele Integratie van het bindweefsel. Ik steun je in het balansherstel van spier/bindweefsel/gewrichtssysteem via diepe massage op de huid met een beetje olie en beweging van de diverse gewrichten. Je voelt bevrijding van oude verkrampingen en vastgezette gebieden en je ervaart meer souplesse in het hele lichaam en er ontstaat meer meer zelfvertrouwen.
  3. Korte sessies. Deze zijn gericht op coaching van ongemakken die weinig aandacht vragen. Een combinatie van energetisch en fysiek coachen.
  4. Coaching gesprekken. We kijken samen naar levensthema’s die mogelijk een negatieve invloed hebben op je huidige situatie, bijvoorbeeld verlies van een dierbare, een huisdier, ontslag, een ongeval of een operatie met een staartje of de gevolgen van de coronahoax.
  5. Retraite met rust en coaching. Heerlijk alles even loslaten gedurende 3 of 4 dagen en genieten van onze mooie plek in Drenthe met een eigen tuin van 2,5 hectare, geheel verzorgd met 3 uur coaching.
  6. Coronacoaching Inmiddels komen steeds meer mensen tot de ontdekking, dat het coronaverhaal meer gaat over griep, macht en controle, dan over echt gevaar voor de gezondheid. Hoe heeft het zo ver kunnen komen en hoe ga we om met de enorme gevolgen van een wereldwijde massapsychose? Wat doet het met je geest en lichaam? Hoe voelt het om iets te moeten doen waarvan je weet dat het niet klopt? Hoe ga je om met angst voor besmetting of voor een boete? Zijn de overheden wereldwijd nog wat we dachten dat het was of is er veel meer aan de hand ? In de coaching word je gaandeweg meer bewust van de processen die macht over je hebben gekregen en samen zoeken we een weg om weer helemaal jezelf te kunnen zijn!

Iedereen is welkom. Wij geloven niet dat er een ernstige pandemie of zware epidemie heerst en nemen daarom ook geen maatregelen. Het zijn slechts aannames en hypothetische modellen, de werkelijke oorzaak van veel ziektes is nooit aangetoond. Zelfs het bestaan van een levend virus berust nog op hypotheses. Inmiddels is aangetoond dat de overheidsmaatregelen niet hebben gewerkt en meer schade hebben aangericht dan voordeel.