Reacties op de coaching

iphone2016 1110

 

Wat mensen  zeggen na een aantal sessies:

” Dankzij de coachingsessies die ik van Cees heb ontvangen ben ik dichter bij mijzelf gekomen. Het  heeft me gebracht tot een meer open persoonlijkheid en de durf tot het nemen van stappen die ik jaren geleden niet voor mogelijk had geacht. Ik heb er veel van geleerd.”

” Jij bent een instrument, je helpt me om mijn weg te gaan”

” Heel anders dan bij al die andere professionals ”

“Cees is a competent and experienced  therapist. His professional attitude is trustworthy and integer. His knowledge and skills with his therapy is evident. He also is an empathetic listener and provides you with original advice. He shares his authentic ideas with you and supports and stimulates you thinking out-of-the-box. For both physical and mental support I would recommend Cees.”

” Een prachtig samenspel van geven en nemen”

” Alsof er een muurtje is afgebroken”

“Cees kan je, met veel geduld, creativiteit en zeer sensitieve en energetische handen, in het diepste van je kern raken en onverwerkte zaken aan de oppervlakte brengen zodat knellende vragen aan het licht en tot een oplossing komen.”

” Vertrouwen heb ik nog nooit zo gevoeld”

“Dank je wel kanjer!! Mijn rug voelt beurs en heel goed. Ben heel blij dat ik bij je ben geweest.”
“Mijn vier coaching sessies met Cees waren diepgaand en ongelooflijk effectief. Mijn lichaam is soepeler en krachtiger geworden dan het in jaren is geweest. In emotionele opzichte ben ik veel meer open en in balans. Zijn aanpak is warm en betrokken en gaf mij de veiligheid die nodig was om zo diep te gaan.

” Voel me “over all” lekker en in mijn kracht, liefdevol en in balans. Fijn dus.”

“Engelen op mijn pad…ode aan Cees Everaars  bij wie ik gisteren een heerlijk energetische behandeling en liefdevolle teachings mocht genieten, mèt wie ik het ‘oog’ naar binnen mocht richten… op weg naar transformatie en healing. Ik ben diep dankbaar voor wat dit me heeft gebracht “.