Retraite met rust en aandacht

IMG_3972

3- of 4 daagse  Personal Health & Wellness Retraite in bosrijke omgeving in Midden Drenthe aan de rand van het bos voor 1 of 2 personen om lekker te ontstressen en nieuwe inzichten te krijgen. En vooral ontspannen.

Dagelijkse individuele coaching en behandeling waaronder medische coaching/reflectiegesprek

Wil je echt even uit de stress en tot rust komen en tegelijk de helende werking voelen van de coachingssessies en een intensieve massage, geef jezelf dan deze unieke retraite cadeau. Hierdoor kunnen je lichaam en geest weer helemaal ontspannen.

Misschien betaalt je zorgverzekeraar zelfs een stukje mee in de aanvullende verzekering (beweegzorg/alternatieve zorg) in 2017.
Samen gaan we kijken naar eventuele (gezondheids)problemen of een thema in je leven waar je aan wilt werken. Gewoon één op één en dan daar waar nodig de knopen ontwarren en weer ruimte creëren om gezond te kunnen leven. Een totale helingservaring.
Kortom, kies voor kwaliteit en ga voor een onvergetelijke individuele retraite op maat die nog lang zal nawerken. Je gaat je een ander mens voelen.

Je krijgt dagelijks gemiddeld  een uur begeleiding naar behoefte, volledig verzorgd met vegetarische maaltijden. Je verblijft in de luxe vakantiewoning naast het woonerf met vrij uitzicht over de landerijen met soms een paar reeën als je geluk hebt.
De sessies en consulten worden soms (deels) vergoed door jouw zorgverzekeraar ( 2017)hunebed
Op de factuur die je krijgt, worden alle behandelingen en consulten afzonderlijk vermeld, zodat je dit zelf met je zorgverzekeraar kunt regelen. (zie voorwaarden zorgverzekeraar)
Van vrijdag tot maandag (3 dagen) of
van maandag tot vrijdag ( 4 dagen)
Voor de locatie klik op : http://www.boomkroonbed.nl